YTONG Classic GT 200

YTONG Classic GT 200
YTONG Classic GT 200
Méret: 600×200×200 mm
56 db/raklap
16,5 kg/db
8,23 db/m2
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Természetes alapanyag: Kvarchomok + Mész + Víz = Ytong
Az Ytong egy mesterségesen előállított kőzet, mely hasonló a természetben is megtalálható mészkőhöz.
A természetes páraszabályozó képesség az egyik legfontosabb tényezője a lakótér komfortjának.
Az Ytong téglából épült lakás állandóan kellemes lakóklímát biztosít, akár csak a régi vályogtégla falazatú házak.
Számított, mért eredményekkel bizonyítható, hogy az Ytong anyagszerkezetéből fakadóan lényegesen jobb akusztikai teljesítménnyel rendelkezik, mint más üreges téglafal.
Ezekre a falakra jellemzően ráadásul kiegészítő hőszigetelést is építenek, ami lerontja a fal eredeti hanggátlási tulajdonságait.
A lakás biztonsága szempontjából kiemelten fontos a nem éghető szerkezet. Az Ytong nem éghető anyag, ezért az értékvédelem területén kiválóan teljesít.
Betöréssel szembeni ellenállása is kitűnő, kézi erővel nem rongálható meg a falazat.
A falazat hőszigetelő képessége önmagában nem minden.
Nem nyújt teljes biztonságot, - új építésű lakások esetén sem - a különböző szerkezetek találkozásánál kialakuló penészesedés ellen.
Az Ytong tégla „a tér minden irányában” ugyanolyan jól hőszigetel, ellentétben az üreges vázkerámia falazóelemekkel, amelyek erre csak „belülről kifelé” képesek, így a hőhídak és a megjelenő penész kialakulásának esélye nagyobb. Az Ytong akár kiegészítő hőszigetelés nélkül is biztosítja az alacsony hőveszteséget és fűtési energiaszükségletet.
Az elvárt hőszigetelő képesség érdekében szükséges kiegészítő hőszigetelés alkalmazása lényegesen megváltoztathatja a falazat épületfizikai tulajdonságait jó és rossz irányba egyaránt. (pl. páratechnikai-, akusztikai és tűzállósági tulajdonságok)
Adatok
Tömeg
16,5 kg/db